Cuina

add_circle

A Foc i Caliu prioritzem la qualitat de les nostres carns i peixos i cuidem tots els detalls en l'elaboració perquè puguis delectar-te en el seu sabor.

Per a les nostres carns disposem de dues càmeres maduradores DRY AGED, amb una àmplia varietat de les millors carns Premium del Món. Més de 10 races i més de 10 talls diferents perquè puguis fer la millor elecció. Les nostres peces es tallen i es mostren al moment a la taula amb els seus certificats.

Se't farà la boca aigua amb l'aroma que desprenen les nostres carns Premium, com la Rossa Gallega, o el Tomahawk de Cebó Gallec quan són rostides al nostre grill obert.

Algunes de les nostres carns:
• Tomahawk d'encebó Gallec
• Buey Tudanco amb maduració de 8 mesos
• Rubia Gallega Premium amb maduració de 2 mesos
• Roxa d’Ouro
• Simmental Alemana
• Hereford
• Wagyu
• Kobe Japonès

També són molt populars entre els nostres clients les nostres delicioses pizzes casolanes elaborades al forn de pedra.

Com a colofó a un bon menjar, unes saboroses postres casolanes com els nostres pastissos individuals de Rafafaello o Ferrero Rocher.

I per als amants del bon vi, disposem d´una vinoteca amb una àmplia i selecta col•lecció de vins.

Novetat; Steak Tartar a taula. Gaudeix en viu de la preparació del nostre deliciós Steak Tartar.

phone

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, feu clic a l'enllaç per obtenir més informació.

Rebutjar Acceptar